SCHNITZEL KONING TIEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Schnitzel Koning Tiel. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 20:48 Helaas was t niet meer warm. Bezorger door t noodweer misschien geschuild.
20 mei 2024 om 20:34 Schnitzels waren te hard gebakken en de friet was volgens mij 2x gebakken. Sauzen waren slecht. Dit ben ik niet gewend. Normaal altijd super lekker
19 mei 2024 om 19:11 Bezorging duurde 20 minuten langer dan de push notificaties en de mails. Eten was lauw. Schnitzel was ok. Toppings vielen tegen. Wij zullen niet snel nog eens bestellen, bakken zelfs net zulke schnitzels voor een stuk minder geld. :)
15 mei 2024 om 20:46 goede en snelle bezorging goede kwaliteit levering patat mag iets minder doorbakken zijn
7 mei 2024 om 9:36 de friet was dubbel en ontzettend hard gebakken. deze hebben we weggegooid
4 mei 2024 om 9:31 I hadn't received my order, so I went to the shop to get my money back!
25 apr 2024 om 22:14 Kwartier later bezorgd als dat ik aangegeven had, kan gebeuren. Schnitzel met champignonsaus was erg lekker!
22 apr 2024 om 12:37 Bezorging meer dan 30 min later. Verder goed.
20 apr 2024 om 18:50 Prima schnitzel! Bezorgen altijd netjes warm, alleen ik had een schnitzel WS Tiel, maar deze heb ik vegetarisch gekregen ( zonder spekkies dus) en de frietjes waren 3x herbakken. Portie was goed, en je weet dat je hier even net iets langer wacht.
27 mrt 2024 om 16:18 Bezorging was optijd. Schnitzel en fietjes waren heerlijk!
25 mrt 2024 om 20:09 Heeerlijk
24 mrt 2024 om 13:44 Smaak was super lekker , keuzes onduidelijk want alle sauzen kwam apart, geen telefoon nummer voor contact om eventueel iets te corrigeren of erbij toevoegen,